Colectia de Esarfe Saluri din Matase Naturala ERI (Matasea Pacii)

Cu siguranta, Esarfele FrumIndia din matase naturala ERI sunt o alegere excelenta pentru oricine doreste sa adauge un plus de eleganta si rafinament tinutelor lor.
Esarfele-Sal sunt tesute manual, dintr-o matase naturala speciala, numita ERI SILK sau Matasea Pacii (Peace Silk), numita asa deoarece aceasta matase este produsa din prelucrarea gogosilor de matase ale unui fluture salbatic, dupa ce acesta paraseste coconul. Aceasta metoda de productie este unica, deoarece este singura metoda de producere a matasii fara a ucide pupa.
⦁ Eri silk, cunoscuta si sub numele de endi sau errandi in India, este un tip de matase produsa din viermele de matase domesticit Samia ricini, gasit in principal in nord-estul Indiei si in unele parti ale Chinei si Japoniei .
⦁ Numele “eri” provine din cuvantul asamez “era”, care inseamna “ricin”, deoarece viermele de matase se hraneste cu plante de ricin
⦁ Eri silk este singurul vierme de matase complet domesticit, in afara de Bombyx mori.
Esarfele FrumIndia din matase naturala ERI sunt disponibile in diferite culori si modele, iar dimensiunile lor sunt de aproximativ 196 cm x 59 cm.
⦁ Acestea sunt tesute manual si vopsite manual, ceea ce le face cu adevarat unice si speciale, iar textura acestora este deosebit de moale si catifelata la atingere, si cu un aspect care seamana cumva cum bumbacul, doar ca este matase naturala 100%.
Matasea ERI este considerata una dintre cele mai rezistente tipuri de matase naturala, avand un lustru discret si elegant
⦁ Esarfele sunt delicate si necesita ingrijire speciala, cum ar fi curatarea chimica sau spalarea manuala cu apa rece.