Prelucrarea datelor cu caracter personal

 S.C. FRUMINDIA ONLINE SRL  (www.Frumindia.com ) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0012234.

Adresa Oficiala a  SC FrumIndia Online SRL, inregistrata la Registrul Comertului din Romania, este Bucuresti, Strada Baltita, Nr 11, Bloc B37, Sc 4, Et 4, Ap 69 ( Camera 1), Cod Postal 041477, Romania

->Telefon de contact: 0762690685

-> Email: contact@frumindia.com

CONFIDENTIALITATEA DATELOR SOLICITATE

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, S.C. FRUMINDIA ONLINE SRL  (www.Frumindia.com )  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

S.C. FRUMINDIA ONLINE SRL  (www.Frumindia.com )  este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

De ce avem nevoie sa colectam Date cu caracter personal

 • Avem nevoie de datele Dvs cu caracter personal pentru a va putea furniza produsele si serviciile noastre in urmatoarele scopuri:
 • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
 • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
 • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
 • Pentru administrarea site-ului
 • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
 • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
 • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea S.C. FRUMINDIA ONLINE SRL  (www.Frumindia.com ), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

 

Ce vom face cu Datele colectate:

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe doar pe teritoriul Romaniei.

 • Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar S.C. FRUMINDIA ONLINE SRL  (www.Frumindia.com )  nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
 • Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

CAT TIMP PASTRAM DATELE

    Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre  S.C. FRUMINDIA ONLINE SRL  (www.Frumindia.com ), prin email la adresa  contact@frumindia.comsau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

 Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.

  In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa  contact@frumindia.com

 • In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@frumindia.com. 
 • Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei. 
 • In conformitate cu Prevederile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC FRUMINDIA ONLINE SRL (www.Frumindia.com)  are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si  numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dumneavoastra ni le furnizati.
 • Scopul colectarii acestor date este de a contribui  la: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.Frumindia.com , informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
 •  Prin completarea datelor dumneavoastra in Formularul de creare de cont si/sau de Comanda, declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC  FRUMINDIA ONLINE SRL (www.Frumindia.com ), inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 0012234 , si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC FRUMINDIA ONLINE SRL (www.Frumindia.com )pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi: activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
 • Prin citirea prezentelor Termene si Conditii referitore la Prelucrarea Dateor cu Caracter Personal , ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate Drepturile prevazute de Lege, respectiv: Dreptul de Informare, Dreptul de Acces la Propriile Date, Dreptul de Interventie, Dreptul de Opozitie, Dreptul de a nu fi supus unei Decizii Individuale, Dreptul de a va adresa Justitiei in caz de incalcare a Drepturilor  garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
 • Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestor date:
 •  -  www.Frumindia.com  isi rezerva dreptul de a  notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin Newsletterul Saptamanal si poate trimite ocazional felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 • www.Frumindia.com  nu este adepta si nu promoveaza SPAM-ul. Astfel, orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe siteul nostru www.Frumindia.com  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date oricand va considera oportun.
 • Informatiile  furnizate  vor fi utilizate de catre noi doar in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a Legii si a termenilor nostri contractuali.
 • De asemenea, SC FRUMINDIA ONLINE SRL (www.Frumindia.com ) poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui Angajament Ferm de Confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform Legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de Curierat si celor de Servicii de plata / bancare,
 • Conform prevederilor legale, Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate  catre Parchet, Politie, Instante Judecatoresti si altor Organe Abilitate ale Statului, in baza si in limitele Prevederilor legale si ca urmare a unor Cereri expres formulate de catre acestea.
 • Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SC FRUMINDIA ONLINE SRL (www.frumindia.com)  nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@frumindia.com