Despre India

Vă mulțumim pentru vizita si va asteptam cu drag sa reveniti!

  Suntem Nicoleta & Omar Farooq, o familie indo-romana , stabilita in New Delhi, India din 2007.
  - In 2017 am decis sa deschidem un magazin online numit FrumIndia (Frumoasa India), in care sa aducem in fata romanilor o gama variata de Produse Artizanale autentic indiene.

-  Produsele FrumIndia sunt alese cu grija de catre Echipa noastra din New Delhi, direct de la Maestrii Artizani Indieni, cu care lucram in mod direct, fara intermediari.

- Tot noi suntem cei care ne ocupam in mod direct de Transportul legal al acestor produse din India in Romania, astfel incat Dvs, clientii nostri, sa primiti Produse atent alese, de buna calitate, si la preturi decente

 

 Despre India, 

 Cand vine vorba de India, exista doar doua variante - Iubire la 'prima vedere' sau Repulsie 'pana la moarte'.

Unii o iubesc si vad frumusete in orice lucru simplu intalnit aici, iar altii o urasc si prefera sa creada si sa-si inchipuie tot felul de lucruri care sa le justifice perceptia.

 Oamenii vorbesc adesea despre partea spirituală a Indiei, despre filme și despre căldura oamenilor, dar ceea omit este diversitatea extraordinara intalnita aici – la fiecare 300 KM limba vorbita de localnici se schimbă, obiceiurile culinare se schimbă și meșteșugurile tradiționale se schimbă!

Eu, una, tocmai de această diversitate m-am indragostit!  Iar, ca bonus, mâncarea de aici este pe cat de diversa, pe atat de gustoasa :)

Familiile de artizani, din toate colturile Indiei, sunt deosebit de calde și primitoare si se incapataneaza sa transmita, din generatie in generatie, o forma de arta veche de secole.


Am vrut să împărtășesc această experiență cu prietenii mei din România și, in 2017, am deschis un Magazin Online numit FrumIndia, prin care incercam sa aducem in fata Dvs o gama variata de Produse Artizanale autentic Indiene.

Inca de la inceput am pornit la drum ghidati de 3 valori:

  • Produsele FrumIndia sunt achizitionate direct de catre noi de la Maestrii Artizani, fara intermediari, pentru a putea asigura o buna calitate
  • Intotdeauna oferim Artizanilor cu care lucram un Pret corect, pe masura efortului depus, si niciodata nu cumparam nimic pe credit
  • Cumpărând direct de la artizani înseamnă ca putem obtine un preț corect, iar acest lucru aduce benecifii atat Artizanilor, care sunt remunerati rapid, cat si Dvs, Clientilor nostri, care veti putea beneficia de produse de calitate si la preturi decente.



   - Acestia sunt 2 dintre Artizanii Indieni, oameni muncitori, simpli si onesti care, desi nu au multa scoala, au o educatie deosebita si un sistem de valori bine pus la punct si dupa care se ghideaza cu sfintenie in viata de zi cu zi, incat nu se poate sa nu-i admiri

Despre Noi

Meșteșug Tradițional & Eleganță Atemporală

Nicoleta Farooq