Despre Noi

 

Vă mulțumim că ați vizitat magazinul nostru.

Clienții noștri nu numai că au un gust deosebit, dar apreciază rafinamentul rafinat și eleganța meșteșugului realizat manual. Ei înțeleg fiecare piesă, este o muncă de dragoste și chiar și imperfecțiunile o fac ....perfectă.

Mă numesc Nicoleta Farooq și în 2005- m-am îndrăgostit de un indian- Omar Farooq, ne-am căsătorit și apoi m-am îndrăgostit de țară!


Despre NoiDin albumul de familie, fiica noastră s-a născut în 2009

 

Oamenii vorbesc despre partea spirituală a Indiei, despre filme și despre căldura oamenilor – ceea ce nu primesc este diversitatea – la fiecare 300 Km limba se schimbă, bucătăria se schimbă și meșteșugurile tradiționale se schimbă! M-am îndrăgostit de această diversitate - mâncarea este fabuloasă, iar familiile de artizani care poartă secole de moștenire în mâini și în minte sunt calde și primitoare.

Am vrut să împărtășesc această experiență cu prietenii mei din România și am început magazinul FrumIndia în 2017, am curatat fiecare colecție personal și este o muncă de dragoste bazată pe 3 valori.

  • Faceți cunoștință cu artizanii și cumpărați direct de la ei pentru a vă asigura calitatea
  • Plătiți artizanilor prețul corect – niciodată nu-i subcotați, nu-i agresați sau cumpărați pe credit
  • Cumpărând direct de la artizani înseamnă că obțineți prețul corectSunt atât de fericit să împărtășesc această experiență cu voi și aștept cu nerăbdare să vă se

Despre Noi

Meșteșug Tradițional
Eleganță Atemporală

Nicoleta Farooq