Cea mai bună mătase din România

Fabricat manual în India

Garanția FrumIndia

Lucrat manual

100% mătase

Alese cu dragoste

Ghicha/Organic Silk

Special pentru Dvs, iubitori si fini cunoscatori ai Matasii Naturale, va prezentam, in Premiera, o Mini Colectie de Saluri confectionate in intregime manual din 100% Matase Naturala Organica -Ghicha Tussar Silk. 

Vezi Colecția

Varanasi

O artă tradițională veche de 300 de ani dintr-un oraș care are peste 3000 de ani

Nici o fotografie nu poate surprinde frumusețea și eleganța delicată a mătăsii Varanasi. Noi am luat-o dintr-o familie care nu numai că a făcut acest lucru de generații, dar a acordat de către guvernul indian ca un maestru al artei

Vezi Colecția

Jamawar

Tradiția Jamawar a călătorit din Persia în Kashmir pe ruta spice. O fuziune a designului a două civilizații antice - vă aducem designul Jamawar în șalurile noastre Silk Premium

Vezi Colecția

Clasic

Eșarfe de mătase imprimate bloc pentru stilul de zi cu zi

O eșarfă pentru fiecare gust!

Raw Silk

Minicolectie Speciala de Esarfe-Saluri tesute manual din 100% Matase Naturala Dupioni Raw Silk in Bhagalpur - Bihar, India (oras cunoscut si sub denumirea de Orasul Matasii in India)

Vezi Colecția

Tussar

Mătasea Tussar este o mătase indiană unică - viermii de mătase sunt hrăniți cu o dietă diferită și face ca mătasea să aibă o textură foarte distinctă.

Mătasea noastră Tussar țesută și vopsită manual este din Bhagalpur, cel mai mare centru din lume pentru această artă unică.

Vezi Colecția